Med Hofer - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka med v trgovinah Hofer tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 12.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Hofer med kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Med v katalogih trgovine Hofer

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Hofer med redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Hofer med ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Hofer med ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za med pri drugih trgovcih, kot je Tuš, Lidl, Bauhaus, SPAR, Mercator Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: my little garden, milkshake, mille, majoneza hellmann’s, mingos, mini lubenica, majorette, maksi slip, mala morska deklica, mini žar. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - med

Zadnji katalogi