Majoneza JAGER - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka majoneza v trgovinah JAGER tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 08.06.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše JAGER majoneza kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Majoneza v katalogih trgovine JAGER

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe JAGER majoneza redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s JAGER majoneza ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za JAGER majoneza ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za majoneza pri drugih trgovcih, kot je Hofer, Avon, SPAR, Mercator, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: my little garden, milkshake, majoneza hellmann’s, mingos, mini lubenica, majorette, maksi slip, mala morska deklica, mini žar, mandeljni. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - majoneza

Zadnji katalogi