Maggi SPAR - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka maggi v trgovinah SPAR tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 03.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše SPAR maggi kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Maggi v katalogih trgovine SPAR

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe SPAR maggi redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s SPAR maggi ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za SPAR maggi ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za maggi pri drugih trgovcih, kot je Mercator, JAGER ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: my little garden, milkshake, mille, majoneza hellmann’s, mingos, mini lubenica, majorette, maksi slip, mala morska deklica, mini žar. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - maggi

Zadnji katalogi