Lidl katalog - stran 27 - NI VEČ VELJAVEN *

1 ... 27 29
Lidl katalog. Stran 27.
1 ... 27 29

Prelistajte Lidl katalog, ki je veljaven od - do -, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 28 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Živila kategorije. Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Lidl, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 28. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Lidl prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.

* Velja v sledečih trgovinah Lidl:
Pokaži več
 
 
VINSKI DOGODKI S LO VENIJ A RDEČA ALI BELA? ΟΜΑΚΑ ΝΑMREG! 49. praznik terana 10.8.- in pršuta 12. 8 Dutovlje Kot pri vinu, tako tudi pri omakah eni prisegajo na rdečo, drugi na belo. Nekateri pa kar na obe. Na vrtni zabavi je prostor tudi za raznolikost, zakaj torej ne bi ponudili več 10. Salon Traminec različnih omak oziroma pomak. Spodbujamo vas z dvema 26. 8. Zdraviliški park predlogoma. Radenci Kečap iz rdeče pese s teranom Poletje odprtih kleti 14.6. in domačij na Krasu SESTAVINE 15. 9 Kras - 400 g rdeče pese (kuhane) - 100 ml rdečega vinskega kisa T U JIN A - 100 ml terana - 80 g trsnega sladkorja - 1 šalotka - čajne žličke solnega cveta 28. 8.- Stuttgart Wine Festival 8.9 - čajne žličke mletega koriandra Stuttgart, Nemčija - čajne žličke klinčkov v prahu -poper V kozici zavremo sesekljano šalotko, teranov liker, vinski kis ter na kocke narezano rdečo peso. Pokrito pustimo kuhati na nizki temperaturi 25 minut. Sestavine zmešamo s palič nim mešalnikom ter jih začinimo s soljo, poprom, korian drom in klinčki Sauce béarnaise s sauvignonom SESTAVINE - 60 ml belega vinskega kisa - 3 vejice pehtrana 2 rumenjaka - 120 ml sauvignona - 3 šalotk - 150 g masla - 3 vejice peteršilja - ščepec soli V kozici zavremo sesekljano šalotko, sauvignon, vinski kis, po 2 vejici peteršilja in pehtrana ter kuhamo na srednji tem- peraturi, dokler se zmes ne zgosti. Ohlajeni zmesi dodamo rumenjak in sol. V zmes počasi dolivamo staljeno maslo (90 - 95 stopinj Celzija), medtem ko jo mešamo s paličnim me- šalnikom. Nasekljamo preostanek peteršilja in pehtrana ter ju vmešamo v omako. "zdelki so do bavijivi samo v omejenih količinah. Prodaja samo v količinah, običajnih za gospodinjstva Vse cene veljajo za iadelke beezdekorativnih elementov do razprodaje za log Vse cene so v EURS pripadajotim DDNAlcia ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Za tiskarske napa ke ne odgovarjamo. Silke so simbolične. Pokličite na breaplačno telefonsko Stevilko Lidlovega Infofona 080 70 60 (pon-pet &.00-1800, sob 8.00-13.00) ali nam pisite na http:/www.lidisi/kontakt LIDL 27

Lidl katalogi

Najbolj popularni katalogi