Lidl katalog - stran 17 - NI VEČ VELJAVEN *

1 ... 17 ... 29
Lidl katalog. Stran 17.
1 ... 17 ... 29

Prelistajte Lidl katalog, ki je veljaven od - do -, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 28 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Živila kategorije. Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Lidl, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 28. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Lidl prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.

* Velja v sledečih trgovinah Lidl:
Pokaži več
 
 
MESNI VRTILJAK Biftek v soli SESTAVINE 1 kg soli 2 vejici rožmarina 3 vejice timijana 3 vejice origana 1 kg govejega fileja (osrednji del, da je kos enakomerno debel) Kuhinjsko krp0 (tako, ki je ne bomo več potrebovali, saj jo bomo s peko uničili) namočimo v hladni vodi. Krpo ožamemo in položimo na delovno površino, tako da krajši del gleda proti nam. Na krpo naloži- mo 1,5 cm debelo plast soli. Sol na krpo naložimo tako, da je okrog soli na krpi 5 cm roba brez soli. Po soli enakomerno razporedimo zelišča. Meso položimo na sol na robu, ki gleda proti nam. S krpo meso zavijemo tako, da je popolnoma obda- no s soljo. Krpo na levi in desni strani zapognemo navznoter, da dobimo zaprt zavitek Zavitek povežemo z vrvico (zavitek obvijemo vsa- kih 5 cm; zavijemo čim bolj na tesno; na koncu za- MIRA priporoča vijemo z vrvico tudi po dolžini). Zavitek položimo neposredno na oglje, ki mora biti prekrito s tanko plastjo pepela, ogenj pa ne sme več goreti Žar delno pokrijemo in meso pečemo 10 minut. Za- Cabernet vitek obrnemo in pečemo naprej. Na žaru pečemo, dokler temperatura sredice mesa ne doseže 40 °C. Sauvignon Zavitek prestavimo z žara in pustimo, da meso po- čiva 10-20 minut. Zaradi solne obloge se bo meso Kristančič peklo še naprej; temperatura sredice mesa mora doseči 55 °C. 0,75 Odstranimo ožgano krpo. S hrbtno stranjo noža previdno razbijemo solno oblogo. Nekaj dimljene Letnik 2017 soli lahko prihranimo za postrežbo, preostalo pa odstranimo. S čopičem skrbno ostrgamo površino Goriška Brda mesa, da odstranimo vso sol, sicer bo meso pres- lano. NISTAN IC 3 leta CABERNET Meso narežemo na rezine in postrežemo. Namesto krpe lahko uporabimo tudi aluminijasto folijo. 16-18 C Kraljevskemu močnemu okusu zorjene govedine bo odlična l1.99 spremljava cabernet sauvignon. Kristančičevega prežema veliko karakterja, a hkrati tudi prijetna svežina z aromami temnega jagodičevja. Zaznali boste celo paleto arom: od bo- (1L 15.99) rovnic in višenj pa vse do zrelih robid. Mzdelki so do bavijivi samo v omejenih količinah. Prodaja samo v količinah, običajnih za gospodinjstva Vse cene veljajo za iadelke beez dekorativnih elementov do razprodaje za log Vse cene so v EURS pripadajotim DDNAlcia ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike Za tiskarske napa ke ne odgovarjamo. Silke so simbolične. Pokličite na breaplačno telefonsko Stevilko Lidlovega Infofona 080 70 60 (pon-pet &.00-18.00, sob 8.00-13.00) ali nam pisite na http:/www.lidisi/kontakt LIDL 17

Lidl katalogi

Najbolj popularni katalogi