Naložite katalog, ki manjka

Lidl katalog - 23.12.2020 - 03.01.2021 - stran 34 - NI VEČ VELJAVEN *

Lidl katalog - 23.12.2020 - 03.01.2021 - stran 34 - NI VEČ VELJAVEN *

1 ... 34 ... 49
Lidl katalog - 23.12.2020 - 03.01.2021 - Ponudba izdelkov - brez, med, meso, mleto meso, moka, olive, olje, omaka, paradižnikov koncentrat, riž, sol. Stran 34.
1 ... 34 ... 49

Prelistajte Lidl katalog, ki je veljaven od 23.12.2020 do 03.01.2021, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 48 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Živila kategorije. Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Lidl, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 48. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Lidl prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.

Izdelki v tem katalogu

Urškina sarma Sestavine: zeljna glava za sarmo kislo zelje • 2 stroka česna 1 žlica mlete rdeče paprike 1 kg mešanega mletega mesa 1 zvrhana žlica moke 1 žlička majarona 1 žlica vegete prekajena zaseka 150 g dimljene slanine prekajena rebrca 2 žličke mlete kumine V4 žličke muškatnega oreščka 1 lonček riža 1 žlica paradižnikovega koncentrata olivno olje 2 jajci • sol 1-2 čebuli • poper Priprava: Riž skuhamo v dveh skodelicah slane vode. Čebulo in slanino popražimo na 3 žlicah prekajene zaseke, dodamo mleto meso, začimbe (majaron, sol, poper, kumino, muškatni orešček, vegeto), strt strok česna in vse skupaj popražimo. Na koncu vmešamo kuhan riž in še malo popražimo. Maso nekoliko ohladimo in vmešamo jajci. Pekač, kjer bomo pekli sarme, dobro premažemo z zaseko in po dnu razporedimo malo kislega zelja. Toliko, da je dno pokrito. Zeljni glavi previdno ostranimo list za listom. Z velikih listov odstranimo debelo sredinsko žilo in list prerežemo po sredini. Vsak list nadevamo z žlico ali dve nadeva, ki ga tesno zavijemo v sarmo. Sarmice odlagamo tesno eno poleg druge na posteljo iz zaseke in kislega zelja. Sarme pokrijemo še z malo kislega zelja, prekajenimi rebrci in vse skupaj zalijemo s toliko vode, da so sarme pokrite. Pečemo približno 2 uri (pokrito, na spodnjem izvodilu) na 180 °C. Nato pripravimo omako. Na olivnem olju svetlo popražimo moko, zatem ji dodamo paradižnikov koncentrat, mleto rdečo papriko in zalijemo s približno 4 dl vode. Solimo, popramo. Kuhamo 5-8 minut, da se omaka zgosti in moka skuha. Omako polijemo po pečenih sarmah. Z žico sarme previdno razmaknemo, da vmes pride čim več omake. Pečemo (nepokrito) v pečici še pol ure, da se vse sestavine med sabo povežejo. lidlslovenija e Sarme postrežemo s pire krompirjem ali s kruhom. Sladki petek Domislice BrkatiNove. Urškini recepti Ve PREPROSTO Z VRŠKO YouTube IGTV Instagram Facebook O f Recept in fotografijo je pripravila Urška Fartelj z bloga 220° poševno. @lidlslovenija Video priprave recepta si oglejte na Lidlovih profilih. Sledite nam in poiščite še več slastnih receptov. 34 *Izdelki so dobavljivi samo v omejenih količinah. Prodaja samo v količinah, običajnih za gospodinjstva. Vse cene veljajo za izdelke brez dekorativnih elementov do razprodaje zalog. Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV. Akcija ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Za tiskarske napake ne odgovarjamo. Slike so simbolične. Pokličite na brezplačno telefonsko številko Lidlovega Infofona 080 70 60 (PON-PET 8.00-19.00, SOB 8.00-13.00) ali nam pišite na www.lidl.si/kontakt. 52/2020 | LIDL

Lidl katalogi

Najbolj popularni katalogi