Kuhinja Harvey Norman - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka kuhinja v trgovinah Harvey Norman tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 19.05.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Harvey Norman kuhinja kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 
Aktualni katalogi
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Harvey Norman kuhinja redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Harvey Norman kuhinja ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Harvey Norman kuhinja ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za kuhinja pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Mercator, Bauhaus, Hofer, Merkur ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, knor, kruhki za hamburger, kobo, kodak, koh coconut, kokošja pasteta, kolesa za oder, kapsule za strojno pranje. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Podobni izdelki


O Harvey Norman

Harvey Norman je s 300 poslovalnicami po celem svetu eden izmed vodilnih ponudnikov kakovostnega pohištva, opreme za dom in vrt, avdio-video opreme, bele tehnike in gospodinjskih aparatov.

Zgodba o uspehu se je začela v Avstraliji, ko sta Gerry Harvey in Ian Norman leta 1961 odprla trgovino z električnimi napravami. Danes ima Harvey Norman poslovalnice na Novi Zelandiji, v Singapurju, Maleziji, na Irskem, Hrvaškem ter v Sloveniji, kjer je prisoten od leta 2002.

Filozofija in uspeh trgovine se osredotočata na ponudbo visoko tehnoloških izdelkov, najkvalitetnejših ležišč in sedežnih garnitur ter izdelkov bele tehnike po ugodnih cenah in z edinstvenimi pogoji odplačevanja. Da bo preživljanje časa na prostem čim bolj udobno in prijetno, nudijo bogato izbiro vrtnih garnitur, ležalnikov in dodatkov za vrt.

Poleg sezonske razprodaje nudijo tudi odprodaje preteklih kolekcij ob koncu sezone z neprekosljivo nizkimi cenami. Izdelke s popusti in akcijske ponudbe boste našli v katalogu na spletni strani https://www.harveynorman.si

V spletni trgovini lahko varno in hitro opravite svoj nakup, ki ga v primeru nezadovoljstva lahko brezplačno vrnete v 14 dneh od dneva nakupa.

V redno aktualiziranem blogu vam svetujejo pri nakupih kuhalnih plošč, hladilnikov, sedežne garniture, postelj in spalnic ter vam pomagajo s stilskimi nasveti, da bo vaš dom moderen, funkcionalen in čudovit.

Kuhinja - trgovine

Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine