Kruh Mercator - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka kruh v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 04.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator kruh kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Kruh v katalogih trgovine Mercator

Mercator katalog
Mercator katalog - 04.08.2022 - 10.08.2022.
04.08. - 10.08.2022
Letak morda ne velja v vseh lokalnih trgovinah
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator kruh redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator kruh ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator kruh ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za kruh pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Lidl, EuroSpin, Hofer, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, kafetiera, kruh stoletni, knoppers, kruh štajerc, knor, kodak, koji, kolesa za oder. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - kruh

Zadnji katalogi