Kruh Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka kruh v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 11.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl kruh kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Kruh v katalogih trgovine Lidl

Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl kruh redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl kruh ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl kruh ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za kruh pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Mercator, EuroSpin, E.Leclerc, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, knjižna omara, kafetiera, kruh stoletni, knoppers, kruh štajerc, knor, kodak, koh coconut. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - kruh

Zadnji katalogi