Krompir Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka krompir v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 04.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl krompir kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Krompir v katalogih trgovine Lidl

Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
Lidl katalog
Lidl katalog.
Velja v vseh trgovinah Lidl.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl krompir redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl krompir ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl krompir ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za krompir pri drugih trgovcih, kot je Mercator, Hofer, JAGER, Mercator Cash & Carry, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, kafetiera, kruh stoletni, knoppers, kruh štajerc, knor, kodak, koji, kolesa za oder. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - krompir

Zadnji katalogi