Krompir JAGER - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka krompir v trgovinah JAGER tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 10.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše JAGER krompir kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Krompir v katalogih trgovine JAGER

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe JAGER krompir redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s JAGER krompir ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za JAGER krompir ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za krompir pri drugih trgovcih, kot je Lidl, EuroSpin, SPAR, Mercator Cash & Carry, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, knjižna omara, kafetiera, kruh stoletni, knoppers, kruh štajerc, knor, kodak, koh coconut. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - krompir

Zadnji katalogi