Kotex - akcije in cene

Ali želite poiskati ponudbo in kataloge za kotex? Med nakupovanjem izdelkov, kot so kotex, najverjetneje porabite kar nekaj časa za razmišljanje, kako bi lahko prihranili denar. Na tej strani boste našli pregled vseh katalogov z odličnimi cenami kotex.

arrow
Aktualni katalogi

Mercator katalog

Mercator katalog - 07.09.2020 - 06.10.2020.

Velja do

07.09. - 06.10.2020
Velja v sledečih trgovinah Mercator:
spinner

Pri nas dobite najboljšo ponudbo
Pri Moj Letak smo na tekočem z vsemi katalogi, letaki, akcijami in kuponi, ki so na voljo za kotex. Za vas lahko najdemo najboljše popuste, in prvi bomo, ki vas bomo obvestili, kdaj bo kotex v akciji. In to pomeni, da lahko pri svojem tedenskem nakupu kar nekaj prihranite. Oglejte si, koliko bi lahko pri nakupu kotex prihranili z ogledom naših najnovejših katalogov in letakov.

Preverite ceno kotex pri vašem najljubšem trgovcu
Če želite prihraniti denar, samo kliknite na kateri koli katalog in si oglejte trenutno ceno pri svojem najljubšem trgovcu Mercator. Za lažje iskanje popustov si lahko s filtrom pomagate do katalogov in letakov določenih blagovnih znamk. Ne pozabite, da lahko na Moj Letak preverite tudi popuste na množico drugih izdelkov. Oglejte si neverjetne ponudbe in začnite varčevati pri nakupovanju.
Na voljo imamo vse kataloge in letake najboljših trgovcev v Sloveniji, tako da lahko preprosto primerjate med svojimi najljubšimi trgovinami in ugotovite, kje boste prihranili največ denarja. Pri Moj Letak je hitro in enostavno!

Oglejte si več ponudb!
Oglejte si aktualne ponudbe in promocije vaših najljubših produktov, kot npr. keksi oreo, kotni brusilnik, keksi paris, kovač, keksi savoiardi. Na Moj Letak imate vse na enem mestu, samo klik z miško vas loči do neverjetnih ponudb. Svetujemo vam, da nas redno preverjate - nenehno si prizadevamo za izboljšanje naše storitve in dnevno dodajamo nove promocije in ponudbe, da vam predstavimo najnižje cene!


Kotex - trgovine

Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine