Kompas - katalogi in akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Kompas, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Kompas, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Kompas, ste prišli na pravo mesto.

Najboljši katalogi in letaki Kompas na spletu
Ponujamo vam informacije o skoraj vseh Kompas akcijah in razprodajah po Sloveniji. Tudi, če so skrite v katalogu, na internetu ali v fizični obliki, jih lahko poiščete na naši spletni strani.

Odkrijte največje Kompas razprodaje
Veliko ljudi želi prihraniti denar pri svojem nakupu v trgovini Kompas. Ponujamo vam vse informacije o trgovini Kompas, tako da lahko dosežete najboljše cene in prihranite denar. Raziščite najnovejše kataloge in letake in preverite, kako lahko pri nakupu super produktov prihranite svoj denar. Zapomnite si, da je varčevanje osnova za uspeh!

Investirajte svoj čas!
Pravilna miselnost je osnova pri varčevanju. Mogoče lahko trenutno prihranite le nekaj denarja, vendar vsaka malenkost šteje, in varčevanje z nakupi produktov v akciji v trgovini Kompas je odličen način, da svoj denar kar najbolje izkoristite. Vse kar potrebujete, da prihranite, je pametno nakupovanje in malo raziskovanja, preden se odpravite v trgovino Kompas. Mogoče vam vzame nekaj več časa, vendar vam naši katalogi lahko pomagajo prihraniti kar nekaj denarja!

Na tej strani boste našli 9 trenutne kataloge Kompas, ki veljajo do -. V letakih boste našli posebne ponudbe in popuste, predvsem na izdelke v kategoriji Drugo, in sicer: med, bazen, klimatska naprava, brez, sušilnik za lase, otroški bazen, sola, kopalne, kava, spalnica, ki jih lahko kupite v 9 trgovinah v Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Novo mesto, itd. Če vas zanimajo popusti, promocije in posebne ponudbe v drugih trgovinah, glejte ponudbe enega od drugih 66 trgovcev, katerih akcije so na voljo na Moj Letak. Lahko tudi brskate po arhivu Kompas za ogled 7 katalogov, ki pa niso več veljavni.

Trgovine Kompas
Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine