Kare Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka kare v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 28.07.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl kare kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Kare v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl kare redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl kare ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl kare ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za kare pri drugih trgovcih, kot je Mercator, SPAR, Hofer, JAGER, Mercator Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: kabel usb, kabernet, kafetiera, kruh stoletni, knoppers, kruh štajerc, knor, kruhki za hamburger, kodak, koji. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - kare

Zadnji katalogi