Jar Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka jar v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 04.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl jar kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Jar v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl jar redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl jar ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl jar ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za jar pri drugih trgovcih, kot je SPAR, JAGER, Mercator Cash & Carry, E.Leclerc, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: Jupol Gold, jabolčna pita, jabolka jonagold, jabra, jasmin nature, jays, jellycat, jensen, jessa, jimmy choo. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - jar

Zadnji katalogi