S to oznako so označeni artikli,
ki so proizvedeni v Sloveniji.
DOMAČE PREKAJENO MESO KMETIJSKE
ZADRUGE LAŠKO odlikujeta naravni postopek
razsoljevanja in uporaba tradicionalnih
začimb, kot so poper, brinove jagode, listi
plemenite lovorike ter česen. Izdelek je
potrebno kuhati, za en kilogram eno uro in
nato ohlajati v vodi dobre pol ure, da pridobi
na sočnosti.
VZEMITE SI ČAS ZA DOBER DOMAČ OKUS
PREKAJENI VRAT
Pakirano
Z’dežele
1 kg
4,79
PREKAJENA DOMAČA ŠUNKA
Dobrote iz vasi
Pakirano
1 kg
10,49
PRŠUT
Narezek
100 g
1,59
PREKAJENO PLEČE,
VRAT ALI ŠUNKA
Postrežno
1 kg
9,99
PREKAJENO KUHANO PLEČE
F. Krainer
Pakirano
1 kg
6,49
TLAČENKA
Ave
400 g
1,49
DALMATINSKI ZAŠINEK
Narezek
100 g
1,59
PREKAJENA PURANJA PRSA
V MREŽI
Pakirano
PIK
1 kg
5,49
PIŠČANČJE PRSI V OVITKU
Perutnina Ptuj
Postrežno
1 kg
9,49
SPARE RIBS
Radatz
Pakirano
1 kg
8,89