Med Mercator - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka med v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 21.09.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator med kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Med v katalogih trgovine Mercator

Mercator Cash & Carry katalog
Mercator Cash & Carry katalog - 01.10.2022 - 31.10.2022.
01.10. - 31.10.2022
Velja v vseh trgovinah Mercator Cash & Carry.
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator med redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator med ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator med ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za med pri drugih trgovcih, kot je Hofer, Lidl, SPAR, Oriflame, INTERSPAR ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: my little garden, milkshake, my little pony, mille, mini lubenica, maksi slip, mala morska deklica, mini žar, minions, mandeljni. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - med

Zadnji katalogi