Balerinke - Aktualne cene iz kataloga

search

Pregled cen

Trgovec
Opis
Veljavnost
Cena
logo - Pepco
Pepco
Komplet 2 parov nogavic za balerinke za deklice s potiskom z licenco SmileyWorld® - SKU/PLU: 605142 Komplet 2 parov nogavic za balerinke za deklice iz nove kolekcije z licenco SmileyWorld® je odlična izbira za prihajajoče tople dni. Vašemu otroku bodo zagotovo všeč. Vsak par nogavic ima drugačen vzorec.  
2,00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cena se lahko razlikuje v različnih trgovinah

** Cena je lahko brez DDV-ja

Kje je na voljo v akciji - balerinke
Izdelek balerinke je trenutno v posebni ponudbi na več mestih in ga je mogoče kupiti po znižani ceni v trgovinah Pepco.

Kje je najceneje - balerinke
Najnižjo ceno za izdelek balerinke lahko najdete v trgovinah Pepco, kjer stane 2,00 € v posebnih ponudbah, ki jih trenutno tam ponujajo. Ta posebna ponudba velja od 6.6. do 19.6.2024.

 

Pri nas dobite najboljšo ponudbo
Pri Moj Letak smo na tekočem z vsemi katalogi, letaki, akcijami in kuponi, ki so na voljo za balerinke. Za vas lahko najdemo najboljše popuste, in prvi bomo, ki vas bomo obvestili, kdaj bo balerinke v akciji. In to pomeni, da lahko pri svojem tedenskem nakupu kar nekaj prihranite. Oglejte si, koliko bi lahko pri nakupu balerinke prihranili z ogledom naših najnovejših katalogov in letakov.

Preverite ceno balerinke pri vašem najljubšem trgovcu
Če želite prihraniti denar, samo kliknite na kateri koli katalog in si oglejte trenutno ceno pri svojem najljubšem trgovcu Pepco. Za lažje iskanje popustov si lahko s filtrom pomagate do katalogov in letakov določenih blagovnih znamk. Ne pozabite, da lahko na Moj Letak preverite tudi popuste na množico drugih izdelkov. Oglejte si neverjetne ponudbe in začnite varčevati pri nakupovanju.
Na voljo imamo vse kataloge in letake najboljših trgovcev v Sloveniji, tako da lahko preprosto primerjate med svojimi najljubšimi trgovinami in ugotovite, kje boste prihranili največ denarja. Pri Moj Letak je hitro in enostavno!

Oglejte si več ponudb!
Oglejte si aktualne ponudbe in promocije vaših najljubših produktov, kot npr. 3-delni set, Always, Argeta, Ariel, aparat za strizenje las. Na Moj Letak imate vse na enem mestu, samo klik z miško vas loči do neverjetnih ponudb. Svetujemo vam, da nas redno preverjate - nenehno si prizadevamo za izboljšanje naše storitve in dnevno dodajamo nove promocije in ponudbe, da vam predstavimo najnižje cene!

 

Balerinke - najnižja cena

Pojavljanja v katalogih

Kje kupiti - balerinke

Zadnji katalogi