Intimni robčki Mercator - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka intimni robčki v trgovinah Mercator tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše Mercator intimni robčki kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 
Potekli katalogi
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Mercator intimni robčki redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Mercator intimni robčki ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Mercator intimni robčki ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za intimni robčki pri drugih trgovcih, kot je Oriflame, Tuš Drogeria ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: imoji, impregnacijska lazura, impregnacijsko pršilo proti plesni, IR panel, internetni radio, intimni deodorant, inverterski agregat, italijanski kruh, izolacijski prekrivni premaz, iPhone 8. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.


O Mercatorju

Skupina Mercator je ena največjih gospodarskih skupin v Sloveniji, njen uspeh pa sega tudi izven slovenskih meja po celotni regiji Jugovzhodne Evrope.

Ustanovitelj družbe sega v leto 1949, ko je pod imenom »Živila Ljubljana« 36 zaposlenih prodajalo 40 vrst proizvodov.
Danes je Mercator največji zaposlovalec v Sloveniji, saj nudi zaposlitev kar 20.000 ljudem, podjetje pa se je spremenilo v simbol slovenske trgovine. Letos je podjetje praznovalo svojo 70. obletnico. Ena izmed primarnih odgovornosti je skrb za potrošnika in okolje, zato nudijo vrhunski nivo ponudbe in storitev ter skrbijo za varnost proizvodov in cenovno konkurenčnost. Skrb za okolje se kaže v dejstvu, da je Mercator edino slovensko podjetje s certifikatom ISO 14001 že od leta 2009. Certifikat dokazuje izpolnjevanje okoljske zakonodaje, preprečevanje onesnaževanja in izboljševanja odnosa do okolja. Zavedajo se pomembnosti lokalnih in domačih proizvodov, ki jih na policah ne manjka.

Na spletni strani https://www.mercator.si lahko spremljate novosti in akcije, prelistate aktualne letake in kataloge, preverite izdelke s popusti, sodelujete v nagradnih igrah ali pa preverite ugodnosti, ki jih prinaša kartica Pika. Preverite bogato izbiro tehnike, izkoristite sezonska znižanja in posebne ugodnosti na potovalne kovčke, merilce krvnega tlaka, bazene
V spletni trgovini izberite svojega kuhinjskega pomočnika znamke KitchenAid. Izbira je neskončna, nakup pa iz domačega naslonjača ugoden in hiter. Brezplačna dostava za nakupe živil nad 40 EUR in za nakupe tehnike nad 200 EUR. Izdelke vam dostavijo do vrat, tudi do najvišjega nadstropja.

Intimni robčki - trgovine

Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine