Intersport - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Intersport, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Intersport, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Intersport, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

 

Intersport

Intersport že več kot 10 let na slovenskem trgu ponuja športno opremo in rekvizite in se je s svojo konsistenco utrdil prav na vrhu lestvice priljubljenosti. Kot se spreminja šport in sam odnos do športa, tudi Intersport raste s to filozofijo. Njihova glavna skrb je zadovoljstvo kupcev, kar tudi kažejo z rednimi akcijami in popusti. Poleg široke akcijske ponudbe zagotavljajo tudi strokovni pristop ter odlično razmerje med kakovostjo in ceno. O njihovi uspešnosti priča tudi priznanje iz leta 2018, ki jih je uvrstilo med najuspešnejše gospodarske družbe v Sloveniji.

Akcija in popusti

Intersport izdaja katalog povprečno enkrat mesečno, za toliko časa tudi velja akcijska pondba. Popusti se gibljejo od 10% pa vse do 70%. Ker se ukvarjajo pretežno s športno opremo, ki je v Sloveniji sezonske narave, se njihove akcije in ponudbe vrtijo predvsem okoli poletnih in zimskih ponudb, ki jih lahko vedno pregledate na njihovi spletni strani https://www.intersport.si. Poleg klasične ponudbe artiklov vam Intersport ponuja tudi nekatere s športom povezane storitve in artikle, kot so: kolesa, skiro, smuči, rolerji, jakne, med storitvami pa servis smuči, servis loparjev, servis naprav za fitnes in analizo stopal glede na tip čevlja, ki je večkrat dodan kot brezplačna opcija ob nakupu. Prav posebne ponudbe pa lahko v široki izbiri najdete v največji poslovalnici, Intersport outlet.

Poletno znižanje

Ker se Intersport večinsko ukvara s prodajo športne opreme, ima dve sezonski znižanji – poletno in zimsko. Če obiščete njihovo spletno stran, lahko tam najdete kataloge s trenutno ponudbo in si pridobite popust v obliki kode (promocijska koda). Reklame in letaki so redno posodobljeni, največ akcij pa ponujajo v poletnih mesecih in decembra. Ne pozabite, da ima Intersport tudi Intersport klub, kjer ste kot člani lahko deležni posebnih članskih popustov ter brezplačne dostave. Priljubljene so tudi akcije na črni petek (black Friday), vikend akcije ter nagradne igre, v okviru katerih lahko zadanete vse od brezplačnega servisa do brezplačnega para superg.

Izdelki v katalogih trgovine Intersport

Zadnji katalogi

Trgovine - šport