Naložite katalog, ki manjka

Hofer katalog - stran 10 - NI VEČ VELJAVEN

Hofer katalog - stran 10 - NI VEČ VELJAVEN

1 ... 10 ... 21
Hofer katalog. Stran 10.
1 ... 10 ... 21

Prelistajte Hofer katalog, ki je veljaven od - do -, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 20 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Živila kategorije. Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Hofer, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 20. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Hofer prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.

 
 
VESEL BOŽIČVSEPOVSOD Za breaallkoholno vaalicico nanesto, vdačepa vina n vodleafruna upovabino čvnu čaj PEPPARKAKOR Švedski medenjaki SESTAVINE: 255 g sladkorja HAPPY HARVEST, 100 ml vode, 200 gmasla MILFINA, 50 ml medu GRANDESSA pol žlice mletega cimeta LE GUSTO, pol žlice mletega kardamoma, pol žlice mletega ingverja, pol čajne žličke mletih nageljnovih žbic, 600 g gladke moke HAPPY HARVEST, 2 čajni žlički pecilnega praška BELLA GLÖGG Punč z mandlji in rozinami JANSSONS FRESTELSE z mariniranim lososom SESTAVINE: Za krompirjev narastek s sardelami ca. 900 g mokastega krompirja, 1 žlica in pol masla MILFINA, 2 čebuli, 150 g sardel, 150 ml mleka MILFINA, 150 ml sladke smetane SESTAVINE: 1pomaranča, 750 ml suhega rdečega vina, 250 ml belega ruma ali vodke, 200 g rjavega sladkorja HAPPY HARVEST, 20 zn kardamoma, 10 nageljnovih žbic, 1paličica cimeta, 1 kos ing verja (ca. 3 cm),70 g bio rozin NATUR AKTIV, 1zvezdasti janež, malo mandljev v lističih HAPPY HARVEST (za okras) Sladkor in vodo zavremo. V skledo damo maslo, med, začimbe in sladkorno raztopino ter počasi mešamo, dokler se vsebina ne raztopi. Pustimo, da se zmes ohladi. Dodamo moko in pecilni prašek, ki smo ju prej zmešali v drugi posodi zgnetemo v gladko testo in čez noč postavimo v hladilnik. Testo razvaljamo približno 2-3 mm debelo in iz njega z modelčki oblikujemo pi- škote. Pečemo jih 5-8 minut pri 210 °C. Pečene piškote prestavimo na rešetko, da se ohladijo. POZOR: tanki medenjaki pepparkakor se zelo hitro zažgejo, zato jih pozorno spremljajmo medtem ko se pečejo! MILFINA, sol PIRANSKE SOLINE, poper LE GUSTO, malo svežega timijana, 2-3 žlice krušnih drobtin HAPPY HARVEST Za mariniranega lososa: pol čajne žičke zm belega popra LE GUSTO,3 brinove jagode, 2žlici soli PIRANSKE SOLINE, 3 žice sladkorja v prahu AGRAGOLD,1šopek kopra, 20 ml vinjaka, sok polovice limone, 2 sveža fileja lososa s kožo po ca.200g Pomarančno lupino najprej nastrgamo, nato pomarančo iztisnemo. Nastrgano lupino, po- marančni sok in vse ostale sestavine razen mandljev-vvelikem loncuna nizki temperaturi kuhamo približno 2 uri. Glögg nato precedimo in postrežemo z mandlji. Krompirjev narastek: Krompir narežemo na tanke paličice. V ponvi na pol žlice masla pre- pražimo sesekljano čebulo, da se zmehča in po- stekleni. Pekač za narastke izdatno namastimo Skupni čas: 2 uri 5 min Cas priprave: 5 min, čas kuhanja: 2 uri Skupni čas: 13 ur Cas priprave: 12 ur 55 min, čas kuhanja:5 min za 30-40 medenjakov srednje zahtevno z maslom, po njem v plasteh naložimo polovico krompirjevih paličic, popraženo čebulo, dobro odcejene sardele in drugo polovico krompir jevih paličic. Zmešamo mleko in smetano, po okusu začinimos soljo, poprom in nasekljanim timijanom ter prelijemo čez narastek. Potrese- mo z drobtinami in po narastku razporedimo preostalo maslo. Pekač prekrijemo z alumini jasto folijo. Narastek 50-60 minut pečemo v pečici pri 200 °C (ob vklopljenem spodnjem in zgornjem gretju). Po približno 25 minutah peke folijo odstranimo. Mariniran losos: Poper in brinove jagode gro- bo nasekljamo, dodamo sol, sladkor in drobno nasekljan koper. V lončku zmešamo vinjak in limonin sok. Fileja lososa obrnemo s kožo nav- zdol in prelijemo z vinjakom. Natremo ju z za- čimbami in položimo enega na drugega s kožo navzven. Zavijemo ju v folijo za živila, položimo v ustrezno velik pekač in obtežimo z leseno desko. Lososa v hladilniku mariniramo 2-3 dni, za 4 osebe preprosto med tem zavojček vsaj enkrat dnevno obrne- mo. Postrežemo zelo tanko narezanega Skupni čas: 2-3 dni Čas priprave: 2-3 dni, čas kuhanja: 60 min srednje zahtevno za 4 osebe 10 HOFERJEV SvETokusov

Hofer katalogi

Hofer - Naj & VEČ katalog

Hofer katalog.
Velja v vseh trgovinah Hofer.
Najbolj popularni katalogi