Naložite katalog, ki manjka

Hofer katalog - stran 9 - NI VEČ VELJAVEN

Hofer katalog - stran 9 - NI VEČ VELJAVEN

1 ... 9 ... 21
Hofer katalog. Stran 9.
1 ... 9 ... 21

Prelistajte Hofer katalog, ki je veljaven od - do -, in našli boste najnovejše ugodnosti. Na 20 straneh trenutno veljavnega Mojega letaka boste našli najboljše izdelke Živila kategorije. Če želite prihraniti pri naslednjem nakupu v Hofer, ne pozabite prelistati celotnega kataloga, od strani 1 do strani 20. Če želite nakupovati pametno, in pri vašem naslednjem obisku trgovine Hofer prihraniti, ne zamudite najnovejšega kataloga, kjer boste našli neverjetne cene in popuste. Da ne zamudite odličnih promocij, ki jih ponujajo vaši najljubši trgovci, se dnevno vračajte na Moj Letak.

 
 
Merry Christmas, America O GLAZIRANE PURANJE PRSI z maroni in grahom SESTAVINE: 200 ml belega vina, 100 ml medu GRANDESSA, 120 g masla MILFINA 2g posušenega majarona LE GUSTO, 2g posušenega timijana LE GUSTO. malo nastrgane limonine lupinice, ca.2 kg puranjih prsi OKUS PODE ŽELJA (brez kože in kosti),300 g olupljenih maronov, 300 g graha, Ščepecsladkorja HAPPY HARVEST, sol PIRANSKE SOLINE, poper LE GUSTO V mnogih ameriških družinah tradicionalno postrežejo pečenega polnjenega purana z veliko prilogami, kot so sladki krompir, pire, stročji fižol, koruzni zdrob in brusnična omaka. Belovino in med segrevamo vmajhnemloncu, dokler ne povre približno 2/3 tekočine. Dodamo 100 g masla, začimbe in limonino lupinico, dobro premešamo in za približno 2 uri postavimo v hladilnik. Puranje prsi soli mo, natremo s pripravljeno masleno zmesjo in položimo v ognjevaren pekač. V pečici jih pečemo približno 3 ure pri 120 °C. Med peko meso večkrat premažemo z masleno zmesjo in obrnemo. Približno 20 minut pred koncem peke v pekač dodamo še marone. Grah približno1 minuto blanširamo v zadostni količini slanega kropa, nato ga hitro ohladimo v zelo mrzli vodi. Dobro odcejen grah v veliki ponvi na kratko popražimo na 20 grazpuščenega masla. Po okusu gasladkamo, solimo in popramo. Pogosto se na mizi znajde tudi v medu pečena šunka, manjkati pa seveda ne smejo piškoti, po ameriško cookies, in jajčni liker oziroma eggnog. Skupni čas: 5 ur 50 min Čas priprave: 2 uri 50 min, čas kuhanja: 3 ure srednje zahtevno za 4 osebe 2 PIŠKOTI Z INGVERJEM IN LESNIKI SESTAVINE: 200 g moke HAPPY HARVEST, 3 čajne žličke nastrganega ingverja, 1/4 čajne žličke pecilnega praška BELLA, ŠčepEC SOli PIRANSKE SOLINE 150 g bio masla NATUR AKTIV, 30 gkristalnega sladkorja HAPPY HARVEST 1bio jajce NATURAKTIV, 350 g bio medu NATUR AKTIV, 100 gsesekljanih bio lešnikov NATURAKTIV, 100 g rjavega sladkorja HAPPY HARVEST Zmešamo moko, ingver, pecilni kor penasto stepemo, nato previdno umešamo še jajce in med. Dodamo lešnike in pripravljeno mešanico z moko. Iz mase oblikujemo kroglice v velikosti oreha. jih povaljamo v rjavem sladkorju in položimo na pekač. kismo ga obložili s papirjem za peko. Z vilicami kroglice sploščimo. Pazi- mo, da je med piškoti dovolj prostora, saj bodo narasli. Piškote približno 15 minut pečemo pri 180 °C. nato jih pustimo na pekaču, da se ohladijo. n sol. Zmehčano m slad- Skupni čas: 3 ure čas priprave: 2 uri 45 min, čas kuhanja 15 min zahtevno za 20 piškotov 3 EGGNOG Jajčni liker SESTAVINE: 1strok vanilje, 5 rumenjakov iz bio jajc NATUR AKTIV, 125 gsladkorja HAPPY HARVEST, 350 ml sladke smetane MILFINA, 250 ml ruma, malo mletega cimeta LE GUSTO, malo muškatnega oreščka Iz vaniljevega stroka postrgamo sredico. V kovinski skledi zmešamo ru- menjake, sladkor in vaniljevo sredico. Mešanico penasto stepamo nad vrelo vodno kopeljo,nato previdno umešamo še sladko smetano. Takoj ko masa postane kremasta, skledo odstavimo in primešamo rum. Po okusu začinimos cimetom in muškatnim oreščkom. Počakamo pribli- žno 3 ure, da se liker ohladi.nato ga prelijemo v stekleničke Skupni čas: 3 ure 50 min Cas priprave: 3 ure 50 min zahtevno za 4 osebe

Hofer katalogi

Hofer - Naj & VEČ katalog

Hofer katalog.
Velja v vseh trgovinah Hofer.
Najbolj popularni katalogi