File Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka file v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 11.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl file kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

File v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl file redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl file ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl file ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za file pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Mercator, Hofer, Mercator Cash & Carry, Tuš ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: Fissler, facial toner, fage, febreze, feta kolios, fige, fisher-price, fischer, fitbit, foam gel. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - file

Zadnji katalogi