EuroSpin - trgovine in odpiralni čas

Tukaj so vam na voljo vse informacije o trgovini EuroSpin, vključno z lokacijo trgovin EuroSpin, in odpiralnimi časi. Na Moj Letak imate na voljo vse informacije, ki jih potrebujete, kot npr. lokacije trgovin in odpiralni časi vaših najljubših trgovcev, vključno s trgovino EuroSpin.


Katalogi EuroSpin
Katalogi EuroSpin
Katalogi EuroSpin

O Eurospinu

Eurospin je največji italijanski diskont, ki šteje več kot 1000 prodajaln v Italiji in Sloveniji. Od ustanovitve leta 1993, se družba nenehno širi in odpira nove poslovalnice v italijanskem in slovenskem prostoru. Model diskonte prodaje je Eurospin združil s kakovostnimi izdelki in spoštovanjem tradicije in tako odgovoril na potrebe potrošnikov po varčevanju brez ogrožanja kvalitete. Eurospin je tako postal sinonim za kvalitetne izdelke z nizkimi cenami.

Misija skupine je zagotavljanje kvalitetnih izdelkov po ugodnih cenah skozi celo leto skupaj s prijaznim in strokovnim odnosom zaposlenih do strank ter tako širiti zaupanje v skupino Eurospin.

Stroga politika dobaviteljev zagotavlja prvovrstno sadje in zelenjavo, ki daje prednost lokalnim izdelkom. Skupina Eurospin ponuja široko paleto lastnih blagovnih znak pod katerimi boste našli vedno sveža, okusna in kvalitetna živila, preverjena čistila in testirane igrače za najmlajše.

Nove poslovalnice so opremljene s pekarno, mesnico, ribarnico in delikateso, bogata pa je izbira neživilskih izdelkov, ki obsega vse od tekstilnih izdelkov, igrač, pripomočkov za dom, kozmetike do orodja in sezonskih izdelkov. Vse kar potrebujete za tedenski nakup na enem mestu po nizkih cenah.

Na spletni strani https://www.eurospin.si/ lahko spremljate novosti in akcije, prelistate spletne letake in kataloge, preverite izdelke s popusti, sodelujete v nagradnih igrah ter izkoristite vikend ter tedenske akcije s časovno omejeno ponudbo.

Zakaj kupci radi nakupujejo v Eurospinu:

  • Številne ugodnosti in akcije, posebna znižanja vrhunskih znamk in sezonske ugodnosti
  • Diskontni način prodaje kvalitetnih izdelkov prinaša nepremagljivo nizke cene brez ogrožanja kakovosti
  • Velika izbira bio izdelkov ter izdelkov brez glutena ali laktoze

Lokacije in obratovalni časi

47 trgovin Eurospin vas pozdravlja v vsakem večjem slovenskem mestu (Ljubljana, Maribor, Lendava, Celje, Koper, Kranj, Kozina, Koper, Ilirska Bistrica, …). Lokacijo posamezne trgovine ter urnike lahko najdete na tej povezavi. Strankam je na voljo tudi brezplačna telefonska številka 080 19 50, kjer se lahko pozanimajo o želenem izdelku, preverijo razpoložljivost v najbližji trgovini ali povprašajo po prilagojenem delovnem času ob določenih dneh.