Električno kolo Hofer - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka električno kolo v trgovinah Hofer tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše Hofer električno kolo kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 
Aktualni katalogi
 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Hofer električno kolo redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Hofer električno kolo ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Hofer električno kolo ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za električno kolo pri drugih trgovcih, kot je - ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: energijski napitek red bull, enchantimals, ergobaby, escada, esprit, estar, ester-c, eternal man, eucerin, evi love. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Podobni izdelki


O Hoferju

Hofer Slovenija se že več kot 14 let osredotoča na nudenje najkakovostnejših izdelkov po najboljših cenah. Poslovna skupina ALDI Sud v svetu strmo narašča, kar se kaže tudi v dejstvu, da v Sloveniji obratuje več kot 80 trgovin. Za udobje in nasvete skrbi več kot 1500 sodelavk in sodelavcev.
Hofer je del dolgoletnega uspeha skupine Aldi, ki je bila ustanovljena davnega leta 1913, danes pa zaposluje več kot 120.000 ljudi na štirih kontinentih sveta.
Podjetje karakterizira enoten sistem prodajaln, kar kupcem omogoča da se v trgovini hitro znajdejo. Hofrov poslovni model temelji na decentralizirani strukturi, ki omogoča hitro odločanje in možnost napredovanja po karierni lestvici. Načeloma vodilne položaje zasedajo ljudje, ki so že delali v podjetju.

Hofrova stalna ponudba je zelo široka in obsega več kot 1200 izdelkov, ki jih stalno dopolnjujejo glede na potrebe in želje kupcev. Dinamična tedenska ponudba je zelo raznolika in obsega živilske izdelke (azijska kuhinja, italijanska kuhinja, gurmanske specialitete…), kot tudi športne izdelke, kuhinjske pripomočke, vrtno opremo, orodja, oblačila in sezonsko ponudbo. V poletnih mesecih lahko tako izbirate med peskovniki, komarniki, hladilnimi torbami in potovalnimi kovčki, medtem ko zimska ponudba vključuje igrače za na sneg, avtomobilske pripomočke, novoletno okrasitev in topla oblačila.   

Za izdelke iz svoje ponudbe zagotavljajo visoka merila in stroge smernice. Preden pride izdelek na polico, je večkrat testiran, zato ne preseneča dejstvo, da organizacije za preverjanje kakovosti, Hofrove izdelke poslavljajo na najvišja mesta.

Na spletni strani https://podjetje.hofer.si/sl/ lahko spremljate novosti in akcije, prelistate spletne letake in kataloge, preverite izdelke s popusti ali vikend ter tedenske akcije s časovno omejeno ponudbo.

Hofer namenja posebno pozornost slovenskim izdelkom ter sveži in domači zelenjavi (Hofrova tržnica) ter našim najmlajšim, zato boste v ponudbi našli bogato izbiro otroške hrane in kozmetike, za malo večje pa bogato izbiro knjig.

Električno kolo - trgovine

Najbolj popularni katalogi

Izdelki

Trgovine