A
K
S
J
N
I
V
S
veselica
BURGER Z NATRGANO SV
SESTAVINE ZA BURGER
IN SOLATNI NADEV:
6-8 bombet
3 korenčki
pol manjše glave zelja
1 rdeča čebula
50 g jogurta
1 žlica majoneze
sol in poper
BBQ omaka
SESTAVINE ZA SVINJINO:
1,5 kg svinjskega plečeta (lahko
tudi vrat)
3 stroki česna
1 žlica rjavega sladkorja
1 žlička soli
2 žlički dimljene paprike, po eno
žličko čebule v prahu, mlete kumine, timijana in mletega popra
0,1 l olivnega olja
0,33 l temnega piva
150 g BBQ omake
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
BO
5
€99
4
20
Vmešamo še olivno
%
na kartico
E.Leclerc
€79
AKCIJSKA CENA
na drobno narezan česen, sladkor, sol in ostale začimbe.
• V skledici zmešamo olje
in s to začimbno mešanico dobro natremo meso.
N E .Le cler c
Na štedilniku v segreti litoželezni posodi na hitro
• Pečico segrejemo na 140˚C.
meso. Prilijemo pivo, pokrijemo posodo in jo prestavimo
z vseh strani popečemo
nadaljnji 2 uri,
v ogreto pečico. Po 3 urah pečenja posodo odkrijemo in pečemo še
pol ure.
da je meso zelo mehko. Svinjino vzamemo iz posode in pustimo počivati
1
še sok od pečenja, vmešamo BBQ omako.
• V posodo, v kateri je svinjino,
jo prelijemo z omako in zmešamo,
za kg
Z vilicami natrgamo
da se svinjina dobro prepoji.
CENA PO ODŠTETEM BONU
SVINJSKI VRAT
BO
4
BO
20
%
5€4949
2
N E .Le cler c
4€98
3
na kartico
E.Leclerc
3
20
%
na kartico
E.Leclerc
€98
€39
AKCIJSKA CENA
N E .Le cler c
AKCIJSKA CENA
za kg
za kg
CENA PO ODŠTETEM BONU
CENA
C
ENA PO ODŠTETEM BONU
SVINJSKO STEGNO
SVINJSKI KARE
PRIPRAVLJENO
PRI NAS
BO
4
6
€85
5
N E .Le cler c
20
%
na kartico
E.Leclerc
5
€48
AKCIJSKA CENA
za kg
SVINJSKA REBRA
1
3
4
SVINJSKI VRAT: brez kosti, v kosu ali rezine, pakirano
SVINJSKI KARE: s kostjo, v kosu ali rezine, pakirano
SVINJSKO STEGNO: brez kosti, v kosu ali rezine, pakirano
SVINJSKA REBRA: brez kože, pakirano v kosu ali rezine
4
€29
za kg
AKCIJSKA CENA
CENA PO ODŠTETEM BONU
2
ScUePnEaR
5
MESNI PRIPRAVEK IZ
SVINJSKEGA MESA
MESNI PRIPRAVEK IZ SVINJSKEGA MESA: pakirano
4
2021.08.25 A4 MO MULTI.indd 4
16.08.2021 16:15:33