dm drogerie markt - trgovine in odpiralni čas

Kje najti trgovine

Preberite več

O dm

Dm oziroma drogerie markt je eden največjih drogeristov pri nas in v srednji ter vzhodni Evropi. Celotni koncern zaposluje kar 17 tisoč ljudi, od tega 700 v Sloveniji. Podjetje je razvilo več lastnih znamk pod katerimi proizvaja več kot 4300 izdelkov na različnih področjih – nega telesa, kozmetika, higienski izdelki, zdravje, otroška hrana, gospodinjstvo, itd.

Dm je svoj uspeh v Sloveniji začel leta 1993, ko so se odprla vrata prve poslovalnice v takratnem Interspar centru, danes pa šteje že kar 83 poslovalnic. Filozofija podjetja je v ospredje postaviti posameznika, pa naj se gre za kupca ali zaposlenega.

Dm se poleg izdelkov najvišje kakovosti zavzema tudi za aktivno in zdravo življenje. Leta 2006 se je prvič organiziral dm tek za ženske, ki je danes uveljavljena prereditev za vse pripadnice ženskega spola, ki ohranjajo zdrav duh v zdravem telesu.
Družbeno odgovornost podjetje kaže s številnimi dobrodelnimi akcijami, kot je donacija 15.000 EUR slovenskim porodnišnicam, donacija 850 kg hrane za male živali slovenskim zavetiščem ali pa obdarovanje novopečenih mamic na materinski dan.

Svojo ponudbo in število lastnih znamk širijo iz dneva v dan z nedavnim prihodom nove znamke za moške SEINZ.
Podjetje je v koraku s časom saj v vseh poslovalnicah nudi brezplačen wifi, preko mobilne aplikacije pa svoje zveste kupce nagrajujejo s posebnimi popusti, ugodnostmi in odbitimi cenami.

Na spletni strani https://www.dm.si lahko najdete seznam blagovnih znamk, izdelkov in nasvetov kako do lepih las, zdrave kože in lepe postave ali naročite kartico zvestobe active beauty za še več ugodnosti.
Prelistate lahko katalog ugodnosti, prospekt z novimi izdelki in aktualno ponudbo izdelkov v akciji.

 

Zakaj kupci radi nakupujejo v dm:

 

Lokacije in obratovalni časi

V Sloveniji je kar 83 trgovin dm. Seznam lokacij in delovnih časov si lahko ogledate na tej povezavi.

Zadnji katalogi
Trgovine - drogerija in parfumi