Čokolada JAGER - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka čokolada v trgovinah JAGER tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 08.06.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše JAGER čokolada kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Čokolada v katalogih trgovine JAGER

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe JAGER čokolada redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s JAGER čokolada ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za JAGER čokolada ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za čokolada pri drugih trgovcih, kot je Lidl, SPAR, Tuš, EuroSpin, Hofer ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: čebula srebrnjak, čips hrsk & hrsk, čiščenje wc, čokoladica kitkat, črne ikre, črni riž, črtalo za obrvi, čelada, čistilni tonik, čistilno mleko. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - čokolada

Zadnji katalogi