Čips Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka čips v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 04.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl čips kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Čips v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl čips redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl čips ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl čips ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za čips pri drugih trgovcih, kot je Mercator, SPAR, Tuš, Hofer, JAGER ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: čebula srebrnjak, čips hrsk & hrsk, čiščenje wc, čokoladica kitkat, črne ikre, črni riž, črtalo za obrvi, čelada, čistilni tonik, čistilno mleko. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - čips

Zadnji katalogi