Čips lay’s E.Leclerc - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka čips lay’s v trgovinah E.Leclerc tega tedna, s promocijami, ki potekajo od -. Tukaj si oglejte si najnovejše E.Leclerc čips lay’s kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Potekli katalogi

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe E.Leclerc čips lay’s redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s E.Leclerc čips lay’s ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za E.Leclerc čips lay’s ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za čips lay’s pri drugih trgovcih, kot je Mercator Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: čebula srebrnjak, čips hrsk & hrsk, čiščenje wc, čokoladica kitkat, čokoladno jajce, čokoladno jajce kinder surprise, črne ikre, črni riž, črtalo za obrvi, čelada. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - čips lay’s

Zadnji katalogi