Čevapčiči Hofer - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka čevapčiči v trgovinah Hofer tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 05.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Hofer čevapčiči kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Čevapčiči v katalogih trgovine Hofer

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Hofer čevapčiči redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Hofer čevapčiči ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Hofer čevapčiči ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za čevapčiči pri drugih trgovcih, kot je Lidl, Mercator, SPAR, Tuš, EuroSpin ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: čebula srebrnjak, čips hrsk & hrsk, čiščenje wc, čokoladica kitkat, črne ikre, črni riž, črtalo za obrvi, čelada, čistilni tonik, čistilno mleko. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - čevapčiči

Zadnji katalogi