Čaj JAGER - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka čaj v trgovinah JAGER tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 08.06.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše JAGER čaj kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Čaj v katalogih trgovine JAGER

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe JAGER čaj redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s JAGER čaj ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za JAGER čaj ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za čaj pri drugih trgovcih, kot je SPAR, Mercator, Lidl, EuroSpin, Mercator Cash & Carry ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: čebula srebrnjak, čips hrsk & hrsk, čiščenje wc, čokoladica kitkat, čokoladno jajce, čokoladno jajce kinder surprise, črne ikre, črni riž, črtalo za obrvi, čelada. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - čaj

Zadnji katalogi