Black Friday - katalogi in akcije

Tukaj si oglejte najnovejše Black Friday kataloge. Pri Moj Letak imamo za vas najboljše kataloge in letake za vse izdelke, ki jih želite kupiti za Black Friday. Ponujamo vam vse najboljše kataloge vaših najljubših blagovnih znamk, ki vam lahko pomagajo prihraniti denar med Black Friday. Izkoristite Black Friday z Moj Letak.

Trenutno ni veljavnih letakov.

Black Friday - Trgovine

Black Friday

Black Friday ali, v prevodu, Črni petek, po mnenju mnogih največji akumulacijski dan v letu, vsako leto privabi veliko ljudi. Označuje začetek božične nakupovalne sezone.

Črni petek postaja najbolj obremenjen dan glede trgovine in prodaje, popusti običajno trajajo čez vikend. Nadaljevanje tega praznika se zgodi tudi v ponedeljek, kot je Cyber Monday - dan, rezerviran za popuste pri spletnih nakupih. Black Friday 2022 bo 25. novembra.

Black Friday je vsak prvi petek po največjem ameriškem prazniku - zahvalnem dnevu (ki se praznuje vsak četrti četrtek v novembru), ki se imenuje Black Friday.

Prepričani smo, da ste že slišali za Black Friday, dan posebnih ponudb in popustov, ko številne trgovine po vsem svetu pripravljajo odlične ponudbe za kupce. Mnogi med njimi imajo tudi podaljšan delovni čas, tako da imajo vsi kupci možnost nakupovanja pod ugodnimi pogoji in popusti. To so trgovine, kot so M Tehnika, Merkur, Big Bang. Najpogosteje ljudje kupujejo izdelke iz elektronike, mode, igrač in še veliko več.

Priče smo, da je "Črni petek" pravkar zaživel na našem območju.

Ne zamudite odličnih ponudb Black Friday!

Zadnji katalogi