Big Bang - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Big Bang, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Big Bang, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Big Bang, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

 

Big Bang

Kot največji prodajalec in ponudnik audio-video izdelkov in mrežo 18 trgovin po celi Sloveniji, Big Bang (https://www.bigbang.si) pokriva kar 50% trga in ponuja nenehne popuste v kategorijah računalništvo, televizorji in audio, telefonija, računalniške igrice, gospodinjstvo, dom in vrt, kamere in pripomočki ter prosti čas. Njihov katalog je posodobljen na vsake 3 mesece in ponuja posebne akcije. Vsak teden pripravljajo vikend akcije, kjer dajejo velike popuste na zadnje artikle ter tudi na artikle, ki so ravnokar vstopili na trg. Big Bang ima tudi bogato ponudbo bele tehnike: hladilniki, pečice, kuhinje, kuhinjski aparati… V vseh kategorijah se ponaša za najboljšimi znamkami, poleg tega pa jih ponuja po relativno dostopih cenah.

Popusti

Njihovi popusti se načeloma gibljejo med 10 in 50%, na Črni petek (Black Friday) pa na marsikateri artikel dajo popust tudi do 80%. Njihov katalog velja 1 mesec in obsega okoli 15 strani, v vsakem izvodu pa lahko najdemo kupone za 10% popust na različne kategorije. Posebne popuste ponuja tudi akcija med božičnimi prazniki (do 80%), veliko noč ter še posebej ob začetku šole, kadar imajo v akciji vse v povezavi s šolo – šolske potrebščine, prenosniki, računalniki, ekrane, slušalke, iPade in ostalo. Na splošno velja, da lahko vsak teden dobite izdelek po znižani ceni, prav tako pa je za večino izdelkov mogoč nakup na obroke, saj se gre za telefonijo in tehnologijo, kjer so dražji proizvodi.

Outlet Bazar

Big Bang je vpeljal nov zanimiv koncept, imenovan Outlet Bazar. Ponudbe iz Outlet Bazarja vsebujejo izdelke z naslednjimi lastnostmi:

Zadnji katalogi

Trgovine - elektronika