Bauhaus katalog - 12. 5. - 31. 8. 2022 - NI VEČ VELJAVEN - stran 7 *

thumbnail - Bauhaus katalog - 12.5.2022 - 31.8.2022 - Ponudba izdelkov - vrata, grill. Stran 7.
7 / 49

* Velja v vseh trgovinah Bauhaus.

Izdelki v tem katalogu

 
5 SENDVIČI Z BUČKAMI IN HOBOTNICO NA žARU IN MAJONEZO S KAPRAMI 6 ČAS PRIPRAVE: PRIBL. 35 MINUT ČAS PEČENJA NA ŽARU: PRIBL. 15 DO 20 MINUT ZA 4 OSEBE postane a prostem oljšo b Kuhanje n aj n z e tj ve pravo doži gu družine in o kr v o n ra h nkovitost Dizajn, uči prijateljev. alnost na najvišji n in funkcio vni! ra KUHANJE IN UŽIVANJE NA VRTU ranjevanje Veliko prostora za sh Dizajn, funkcionalnost, jasne linije in visoka kakovost so glavne značilnosti modularne zunanje kuhinje 'Melina'. Izdelana je iz vremensko odpornega materiala. Delitev prostora v elementih je dobro premišljena. Priprava, peka na žaru, peka, kuhanje in celo kuhanje na pari – vse je mogoče. Tako ni ovir za sproščeno zabavo na prostem z žarom, v dobrem vzdušju z družino in prijatelji. 'Melina' je prava revolucija za vaš naslednji žar. 5 MELINA SIDEBOARD '120'* 3 vrata ponujajo 2 različni možnosti odlaganja. ranjevanje Veliko prostora za sh pripomočkov posod in kuhinjskih PRIPRAVA 1. Kapre drobno sesekljamo in zmešamo z majonezo in kisom. Po potrebi začinimo z malo soli in ščepcem sladkorja. 2. Bučke po dolžini narežemo na srednje debele rezine. Radič razpolovimo in vsako polovico prerežemo na tretjine, da se listi solate sprimejo s pecljem. Timijan otrgamo in ga grobo sesekljamo, limeto ožamemo. 3. Ciabatto narežemo na štiri približno enake kose in jih prepolovimo, krake hobotnice prepolovimo in namažemo z oljem. 699,- 4. Rezine bučk na obeh straneh premažemo z oljem, jih rahlo posolimo, močno pečemo na žaru približno 4 do 5 minut in pustimo na toplem. Radič premažemo z oljem, rahlo solimo, močno popečemo na žaru približno 5 minut in pustimo na toplem. Toplo zelenjavo potresemo s sesekljanim timijanom in pokapljamo z nekaj kapljicami stisnjenega limetinega soka. 5 vrat za dodaten prostor pri shranjevanju in odprtim prostorom spodaj za dodatno možnost shranjevanja. 5. Hkrati na žaru rahlo popečemo koščke ciabatte, z odrezano stranjo navzdol. Kose ciabatte namažemo z majonezo, dodamo kapre, bučke narežemo na trakove in razporedimo. Material aluminij / jeklo / HPL Mere: d 180 x š 60 x v 90 cm 28594143  6. Krake hobotnice močno popečemo na obeh straneh približno 1 do 2 minuti, odstranimo z žara in razporedimo na pripravljene sendviče. Postrežemo z radičem na žaru in preostalo majonezo. Material: aluminij / jeklo / HPL Mere: d 120 x š 60 x v 90 cm 28597319  6 SESTAVINE 600 gramov krakov hobotnice (kuhanih) 1 rumena in 1 zelena bučka 1 srednje velika čvrsta glava radiča 1 do 2 žlici kaper 150 gramov majoneze 1 žlička belega kisa in 2 žlici oljčnega olja 6 do 8 vejic timijana 1 limeta drobna morska sol 1 ciabatta Melina Sideboard '180'* 899,- *na voljo samo v spletni trgovini in v poslovalnici Maribor ŽAR KUHINJA 7 VEČ KOT ŽAR!

Drugi katalogi Bauhaus

Zadnji katalogi