Bauhaus katalog - 12. 5. - 31. 8. 2022 - NI VEČ VELJAVEN - stran 34 *

thumbnail - Bauhaus katalog - 12.5.2022 - 31.8.2022 - Ponudba izdelkov - grill. Stran 34.
34 / 49

* Velja v vseh trgovinah Bauhaus.

Izdelki v tem katalogu

 
NEVARNO DOBRO: KAMADO – ŽAR IN DIMLJENJE Izgleda drugače in zmore veliko več: keramični žari so kot nalašč za peko na žaru, dimljenje, peko. Po aromi je neprekosljiv. Nizka poraba oglja in popoln nadzor temperature sta v kompletu. Noben drug žar ne pokriva tega temperaturnega območja: katero koli temperaturo od 70 do 400°C je mogoče nenehno vzdrževati za blago pripravo hrane ali peko pice. Keramični žari niso samo videti drugače, ampak tudi delujejo drugače od običajnega žara: princip je sestavljen iz popolnoma izoliranega okroglega žara z izjemno kakovostno izdelavo. To se odraža z zelo nizko porabo oglja, natančnim nadzorom temperature v širokem temperaturnem območju in posebnim talentom za kuhanje pri nizkih temperaturah. Vgrajeni termometer zanesljivo pokaže mojstru žara napredek peke. Zaradi tega je keramični žar idealen partner za dolgotrajne projekte, kot so pečenka, rebra ali narezana svinjina. Poznavalci takoj začutijo, da je hrana pripravljena na žaru Kamado: enakomerno zapečena, a hkrati sočne in 34 edinstvene arome. Keramični žar lahko s svojo popolno cirkulacijo zraka in izolacijo naredi veliko več kot le peko na različnih nivojih: tisočletja stara tehnologija je prav tako odlična za dimljenje, peko in sušenje hrane ali preprosto kot vrhunec dobrega okusa pri vsaki zabavi na žaru. AVTENTIČNO INDIJSKO INDIJSKA HRANA Z ŽARA: Z ŽAROM KAMADO BREZ TEŽAV! ODELI PRENOSNI M i so na ivni izdelav Kljub mas i žari, ki jih lahko mičn voljo kera s seboj. Model vzamete 34' je popoln ddy 'Green Bu r 'Kamado' in prenosni ža 23 kg. tehta le PIŠČANEC TANDOORI S KERAMIČNEGA ŽARA SESTAVINE (ZA PRIBLIŽNO 4 OSEBE) piščanec za žar 400 g navadnega jogurta mešanica začimb čili in česen po okusu ingver, koriander, limeta PRIPRAVA Zmešajte jogurt, mešanico začimb, čili, česen, koriander in limetin sok po okusu ter jih vtrite v piščanca. Pustite marinirati v hladilniku 12 do 24 ur. Prižgite žar. Ohranjajte stabilno temperaturo pri 200°C. V piščanca vstavite osrednji termometer. Indirektno pečenje na žaru! Približno 2 uri pečenja na žaru. Tandoori piščanec je pripravljen, ko je temperatura sredice med 75 in 80°C. Koža mora biti hrustljava, meso pa mehko. Dober tek! www.bauhaus.si

Drugi katalogi Bauhaus

Zadnji katalogi