Bauhaus katalog - 12. 5. - 31. 8. 2022 - NI VEČ VELJAVEN - stran 21 *

thumbnail - Bauhaus katalog - 12.5.2022 - 31.8.2022 - Ponudba izdelkov - posoda, Weber, grill, Kingstone, žar na oglje. Stran 21.
21 / 49

* Velja v vseh trgovinah Bauhaus.

Izdelki v tem katalogu

 
SVEŽE Z ŽARA NA OGLJE priznati – gre za Sheboygan na obali Velikih jezer v zvezni državi Wisconsin na severovzhodu ZDA. Tu se dobesedno vse vrti okoli 'Brat', kakor Američani ljubkovalno pravijo klobasi na žaru. Obstajajo celo predpisi o čistosti in pripravi - 'Brother Oath' ali prisega za bratwurst. Obisk in uživanje te specialitete v trdem pecivu je vsekakor priporočljiv! BODITE POZORNI PEKA NA ŽARU, TODA VARNO! ČEMO TAKO DANES PE ! RU ŽA NA E AS KLOB pribl. 200°C. Žar segrejte na nja. Klobase og ga te Brez odpr - 15 minut v pecite pribl. 10 elu pod ed pr posrednem pecite jih na pokrovom. Za nju direktnem og 1 Nikoli ne pecite na žaru v zaprtih prostorih. Ogljikov monoksid tiho ubija! 2 Vse vrste pospeševalnikov žara so prepovedane. Bencin, žganje in podobno nimajo mesta na žaru. Grozi nevarnost požara! 3 Žar mora imeti varno podlago. Po možnosti na ravni, ognjevarni površini. 4 Pustite, da se pepel ohladi čez noč. Ni brez razloga na košu za smeti napis "ne stresajte vanj vročega pepela!" 5 Če se plamen dvigne na rešetki: zaprite pokrov – nikoli ne gasite z vodo! DODATKI ZA VARNO PEKO NA ŽARU LESENO OGLJE 2,5 kg, nepogrešljivi vir goriva ob pripravi jedi na žaru, kakovostno oglje, optimalna temperatura pečenja Weber Rokavica za žar univerzalna velikost 22626561 | 15,99 26806921 | 4,69 Posoda za hitro pripravo žerjavice Hitro prižiganje briketov, enostavna uporaba in rokovanje s toplotno zaščito. 20063302 | 9,99 Aktualne cene in več informacij najdete v naši spletni trgovini in v prodajnem centru. KINGSTONE ELEKTRIČNI VŽIGALNIK ZA ŽAR Enostaven in hiter za uporabo, s širokim kovinskim okvirjem in toplotno izoliranim ročajem, trajna uporaba, brez dodatnih snovi za vžig. 20632757 | 19,99 21 ŽARI NA OGLJE Klobase so vedno del tega! V povprečju pojemo na leto 2,7 kg klobas po osebi. Če odštejemo vegane in vegetarijance, pa pojemo vsaj 3 kilograme – od otrok do starejših. To je več kot 30 klobas. In (skoraj) vse gredo čez žar, natančneje čez žar na oglje, saj nikjer drugje klobasa na žaru ne dobi tako odličnega okusa in skorje, ne da bi se zažgala. Enako velja za zrezek. Dobršen del porabe mesa se pripravi na žaru. Druženje ob žaru je ena izmed najljubših zabav v prostem času. Pri peki na žaru nista pomembna hitrost in brezhibna čistoča, temveč skupna izkušnja in za to ni boljšega mesta kot klop okoli žara na oglje. Mimogrede: Svetovna prestolnica pečenic ni v Nemčiji. Tudi če Nürnbergčani tega nočejo

Drugi katalogi Bauhaus

Zadnji katalogi