Bauhaus katalog - 17. 6. - 31. 8. 2021 - NI VEČ VELJAVEN - stran 13 *

thumbnail - Bauhaus katalog - 17.6.2021 - 31.8.2021 - Ponudba izdelkov - pladenj, grill. Stran 13.
13 / 45

* Velja v vseh trgovinah Bauhaus.

Izdelki v tem katalogu

 
OKUSNO NATRGANA SVINJINA – NE BOJTE SE VEČLETNIH FAVORITOV NA ŽARU! Vsi imajo radi natrgano svinjino – ko je enkrat na krožniku. Toda pot do tja je dobesedno dolga. Svinjski vrat moramo približno deset ur kuhati na žaru pri stalno nizkih temperaturah. Pokazali vam bomo, kako obvladati ta klasični izziv z žara in kako lahko svoje goste razveselite s popolnim svinjskim hamburgerjem! -n a- a svinj n a g in atr KAKO JO PRIPRAVIMO Dosleden nadzor temperature v daljšem časovnem obdobju sta alfa in omega natrgane svinjine. Kljub temu se ne smemo zanašati samo na termometer. Preizkus natrganega šteje! ZA 10 BURGERJEV SESTAVINE 2,5 kg svinjskega vratu 1 kg belega zelja 1 šopek peteršilja 2 rdeči čebuli 2 žlici oljčnega olja 1 žlica tekočega medu 2 žlici belega vinskega kisa 10 burger bombet sol in poper po okusu Začimbe: 2 žlici poprovega zrna, 1 čajna žlička mletega muškatnega oreščka, 2 žlici česna v prahu, 1 žlička ingverja v prahu, 1 žlica soli, 3 žličke paprike v prahu, 2 žlički kajenskega popra, 100 g trsnega sladkorja, 1 žlica kuminovih semen kečap ali BBQ omaka, kot želite KREMPLJI ZA TRGANJE MESA Meso s pripomočkom natrgamo hitro, enostavno, čisto in brez težav. Je ergonomske oblike in ima 6 ostrih krempljev za enostavno delo. 26243050 | 3,99* Občasno preverimo temperaturo mesa 1 Zrna popra grobo zdrobimo v možnarvrsti pa je potrebno zagotoviti, da je meso ju in zmešamo skupaj z muškatnim mehko in lahko za tragat. Temperatura jedra oreščkom, česnom v prahu, ingverjem v je le približno vodilo in preprečuje nepotrebprahu, soljo, papriko v prahu, kajenskim no odpiranje žara. poprom in trsnim sladkorjem. Zmešane začimbe potresemo po vratu in enakomerVmes operemo zelje, ga prepolovimo no z vseh strani vtremo. Ostanek začimb in odstranimo pecelj. Nato narežemo pospravimo za kasnejšo uporabo. Vrat na zelo drobne trakove in močno pregnetetesno zavijemo v folijo za živila in mo s kuminimi semeni. Začinimo pustimo, da se čez noč marinis soljo in poprom. Peteršilj operemo in grobo natrra v hladilniku. Potrebno je vzeti iz hladilnika približgamo. Čebulo olupimo naš namig no eno uro pred peko in narežemo na drobne ju em kuhan Po končan o zavijemo v na žaru. obročke. Na zelje dojin svin natrgano folijo in pustimo o st damo peteršilj, čebulo, ija o in n alum približ a toplem e an počivati ​​n Segrejmo žar olivno olje, med in kis st o Tako 30 minut. in sočno. o p s pokrovom na ter dobro premešamo. le e ej pozn 110 – 120 °C, neposredno segrevanje ter nastavimo Prepolovimo bombete pravo temperaturo. Običajno je za burgerje (glej recept za to potreben gorilnik v minimalnem na strani 12) in polovičke bombet popoložaju. Vrat položimo v aluminijast pladenj ložimo na vročo rešetko žara ter pustimo, da se na kratko popečejo. za žar ali primerno posodo iz nerjavnega jekla in kuhamo približno deset ur. Naj se kuha v zaprtem žaru. Temperatura v žaru mora biti Z dvema vilicama natrgamo svinjsko konstantna. Za natančno kuhanje lahko upomeso in ga položimo na pečene bomrabimo tudi termometer (merilno sondo). betke skupaj z zeljem in kečapom. Nato Temperatura jedra popolnoma kuhane navse skupaj pokrijemo z drugim delom trgane svinjine je približno 90 – 95 °C. V prvi bombete. 3 2 *Aktualno najnižjo ceno boste našli z vnosom številke izdelka v naši spletni trgovini, bauhaus.si 4 5 13 SPECIALITETA – NATRGANA SVINJINA NATRGAN SVINJSKI BURGER

Drugi katalogi Bauhaus

Zadnji katalogi