Baby Center - katalogi in najnovejše akcije


Če po spletu iščite aktualne kataloge trgovine Baby Center, ste prišli na pravo mesto. Ponujamo vam aktualne kataloge trgovine Baby Center, s katerimi boste poskrbeli, da boste pri svojem nakupu privarčevali. Če želite prihraniti nekaj denarja z nakupom produktov iz katalogov ali letakov trgovine Baby Center, ste prišli na pravo mesto.

Aktualni katalogi

Najbližje
spinner

 Letaki morda ne veljajo v vseh trgovinah.

 

Baby center

Baby Center se je pri nas vzpostavil kot največja domača trgovina, ki se ukvarja s prodajo artiklov za novorojenčke, nosečnice ter otroke vse do osmega leta starosti. Pred 8 leti so se razširili tudi na Hrvaški trg. Njihova ponudba ne le da je pestra, ampak je zanjo značilna tudi celovitost – delujejo namreč po načelu vse na enem mestu, zato lahko z enim obiskom trgovine ali spletne trgovine opravite celoten nakup, kar še posebej cenijo novopečeni starši. V njihovem repertoarju najdete razne artikle, kot so: igrače, oblačila, otroški vozički, obutev, kotalke, otroške bunde. Njihov katalog je dostopen na njihovi spletni strani https://www.babycenter.si. Letak ponuja razne popuste, od 10% pa vse do 60% na izbrane artikle, za kupce pa je tu kartica ugodnosti.

Babycenter Outlet

Največjo zalogo artiklov in posledično tudi največ akcij ima zagotovo outlet Babycenter, ki ga lahko najdete v BTC Cityju v Ljubljani. Posebne akcije in popuste lahko pogledate tudi na vhodu, kjer so letaki. Zaposleni vam bodo z veseljem pomagali ter vas vodili skozi obsežne kolekcije najkakovostnejših znamk in vam predstavili najboljše artikle za vašega malčka.

Babycenter ugodnosti

Za vse člane kluba Baby Center letak oz. katalog ponuja razne ugodnosti in novosti za vse nosečnice ter malčke in njihove starše. V vsakem kuponu je tudi promo koda, s katero lahko unovčite dodatni popust. Redno imajo popuste na avtosedeže za malčke, vozičke ter igrače, v poletnih mesecih pa tudi na opremo za na morje, kot so dežniki, marele, pripomočki za v vodo… V zimskih mesecih dajejo popuste na široko kolekcijo zimske obutve in oblačil. Posebni popust se promovira na črni petek ter noč čarovnic. Če se odločite za spletni nakup, lahko unovčite marsikateri kupon z njihove spletne strani, nato pa vam Baby center izdelek tudi dostavi v najkrajšem možnem času ali pa ga dvignete iz vam najbližje poslovalnice. Na spletni strani pa so še aktualne nagradne igre, darilni bonusi in popusti.

Zadnji katalogi

Trgovine - za otroke