Baby Center - trgovine in odpiralni čas

Tukaj so vam na voljo vse informacije o trgovini Baby Center, vključno z lokacijo trgovin Baby Center, in odpiralnimi časi. Na Moj Letak imate na voljo vse informacije, ki jih potrebujete, kot npr. lokacije trgovin in odpiralni časi vaših najljubših trgovcev, vključno s trgovino Baby Center.


Katalogi Baby Center
Katalogi Baby Center
Katalogi Baby Center

O Baby Centru

Baby Center je s  27 leti delovanja vodilna trgovina za nosečnice, malčke in otroke do 8. leta starosti v Sloveniji, od leta 2012 pa so prisotni tudi na Hrvaškem trgu.

Njihov uspeh je povezan s filozofijo »vse na enem mestu«, kar pomeni, da nudijo širok nabor opreme, oblačil, obutve, igrač, kozmetike in hrane v trgovinah po vsej Sloveniji in v online trgovini z outlet oddelkom.  Zavedajo se, da je starševstvo velik izziv in zato stojijo ob strani vsem novopečenim staršem z dobrimi nasveti in kvalitetnimi izdelki.

Zaposleni v trgovinah vam bodo svetovali pri izbiri različnih pripomočkov in igrač za otrokov zdrav in kreativen razvoj ter aktivno in srečno otroštvo. Najdete lahko didaktične igrače, igrače mednarodnih blagovnih znamk in uradne izdelke risanih serij kot so Screcheers Wild, Super Graph, Zak Storm, Infinity Nado, Robot Boxer, Tačke na patrulji in druge. Za najmlajše lahko najdete vse od previjalnih mizic, plenic, dud, nosilk in vozičkov.
 

Zakaj naše stranke rade nakupujejo v Baby Centru, največjem strokovnjaku za otroške izdelke:

  • Vse za nosečnice in malčke na enem mestu. Praktičnost, kvaliteta in ugodne cene. Od oblačil in obutve, do hrane in kozmetike, sedežev za v avto in športne opreme
  • Akcije in popust: Akcijske ponudbe, sezonska znižanja, posebni popusti (črni petek) in kartica ugodnosti
  • Spletna naročila: Možnost spletnega nakupa v osveženi in obsežni online trgovini s spletnimi akcijami. Udobno in varno nakupovanje z zagotovljeno hitro dostavo
  • Nagradne igre, bonusi, darilni boni: Aktualne nagradne igre preverite na spletni povezavi https://www.babycenter.si

Na zgornji spletni strani lahko najdete izdelke iz letaka, prelistate katalog ali pa preverite trenutno ponudbo in zalogo določenega izdelka po poslovalnicah. V posebni rubriki blog lahko najdete zanimivosti, ideje in koristne nasvete za varne in razgibane skupne trenutke. 


Lokacije in obratovalni časi

Trgovine Baby Center se nahajajo v vseh večjih slovenskih mestih (Ljubljana, Maribor, Kranj, Koper, Nova Gorica, Ptuj, Ilirska Bistrica, Kočevje, Cerknica itd.) Svojo najbližjo poslovalnico lahko najdete na tej spletni povezavi. Delovni čas od ponedeljka do petka je od 08:00 – 20:00, med vikendi pa je odvisen od posamezne poslovalnice.