Alpina - trgovine in odpiralni čas

Tukaj so vam na voljo vse informacije o trgovini Alpina, vključno z lokacijo trgovin Alpina, in odpiralnimi časi. Na Moj Letak imate na voljo vse informacije, ki jih potrebujete, kot npr. lokacije trgovin in odpiralni časi vaših najljubših trgovcev, vključno s trgovino Alpina.


Katalogi Alpina
Katalogi Alpina
Katalogi Alpina

Alpina

Alpina je eno največjih slovenskih podjetij, ki se ukvarja s proizvodnjo in trženjem obutve ter ima dolgo, več kot 70-letno tradicijo. Njena bistvena značilnost je prepoznavna dodana vrednost na področju čevljarske industrije, saj že od svojega začetka uveljavlja in razvija lastno tehnologijo in slog. Poleg tega je znana po svojem raziskovanju novih materialov.

Že od samega začetka je vizija podjetja visoka kakovost izdelkov, ki ne samo dosegajo standarde, ampak presegajo pričakovanja. Alpina zaposluje veliko skupino strokovnjakov na področju proizvodnje, prodaje, kot tudi distribucije izdelkov, kot so: čevlji, pohodni čevlji, smučarski čevlji, sandali itd.

Do danes je Alpina proizvedla več kot 1,5 milijona parov čevljev in se je uveljavila na evropskem in mednarodnem trgu, kjer danes tudi ustvari največ dobička. Njeni smučarski čevlji so zelo priljubljeni tako med profesionalci kot ljubitelji zimskih športov v ZDA, na Češkem, Poljskem, v Avstriji, Nemčiji in na Norveškem. Alpina sponzorira profesionalne športnike v samem svetovnem vrhu.

Alpina ima tudi vzpostavljeno svojo spletno prodajalno. Trenutno ima po Sloveniji več kot 40 prodajaln, in sicer v vseh večjih mestih: Ljubljana BTC, Celje, Maribor, Žiri, Koper, Jesenice in ostalih. Poleg lastne blagovne znamke je lastnik blagovnih znamk Openzone in Binom.

Svoje izdelke dostavlja širom po Sloveniji v sodelovanju s svojimi dolgoletnimi partnerji.

Zaposlitev: Alpina zaposluje najboljši kader na svojem področju in zaradi uspešnosti tudi veliko zaposluje.

Zakaj uporabniki zaupajo Alpini

  • Alpini zaupajo tudi profesionalci, saj opremlja znane športnike, kot so: Jakov Fak, Marcus Hellner, Johan Olsson, Charlotte Kalla in ostali
  • Akcija: Nenehni popusti in razprodaje, imetnike kartice ugodnosti Alpina imajo tudi možnost, da prvi preizkusijo nove izdelke in storitve
  • Nakupi se ob predložitvi kartice Alpina seštevajo, seštevki pa so omejeni s koledarskim letom.
  • Outlet: Alpina je del številnih outletov
  • Visoka kakovost, ki jo nenehno izboljšujejo z lastnimi tehnologijami in prilagajajo trgu
  • Spletna trgovina (online shop): katerikoli izdelek lahko naročite preko spleta, Alpina pa vam ga bo dostavila
  • Alpina Breeze: nova generacija revolucionarnih pohodnih čevljev

Lokacije in delovni čas

Alpina in več kot 40 poslovalnic po celotni Sloveniji. Obiščete lahko njihovo spletno stran https://www.alpinashop.si. Njihov seznam in zemljevid si lahko pogledate tukaj. Poslovalnice obratujejo med 8.00 in 19.00 uro od ponedeljka do petka, ob sobotah pa od 8.00 do 13.00 ure.