Ajvar Lidl - cene in akcije

Oglejte si ponudbe izdelka ajvar v trgovinah Lidl tega tedna, s promocijami, ki potekajo od 04.08.2022. Tukaj si oglejte si najnovejše Lidl ajvar kataloge in ponudbo, in prihranite svoj denar.

 

Ajvar v katalogih trgovine Lidl

 

Če želite resnično prihraniti pri nakupu in to čim več, morate skrbno upoštevati celoten moj letak, predstavljen na našem spletnem mestu. Ponudbe Lidl ajvar redno posodabljamo, tako da vam lahko ponudimo aktualne kataloge s Lidl ajvar ponudbo takoj ko izidejo.

Ni nujno, da gre le za Lidl ajvar ponudbe, poiščete lahko tudi ponudbe za ajvar pri drugih trgovcih, kot je Tuš, Mercator Cash & Carry, JAGER, Avon ali pa si oglejte izjemne promocije, popuste in prodajo blaga, ki ga drugi kupci iščejo na naši spletni strani. Med najbolj priljubljenimi letaki v teh dneh so popusti na naslednje blago: antibacterial gel, armatura za tuš, armatura za umivalnik, asics, acer, asrock, adata, adipower, avtomatsko stensko držalo z vrtno cevjo, air hogs. Pri Moj Letak vsakodnevno objavljamo na tisoče novih ponudb, zato vam priporočamo, da nas spremljate vsak dan.

Kje kupiti - ajvar

Zadnji katalogi